Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb carxofes i seitons - Recepta d'aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    55 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Proteïnes
Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest deliciós arròs amb carxofes i seitons, una recepta fàcil de preparar i de temporada.

Ingredients

  • 400 g d’Arròs Montsià Bomba
  • 6 carxofes
  • 8 seitons
  • 750 ml brou de carxofes (aprox.)
  • 500 ml fumet de peix
  • 5 tomàquets madurs
  • 1 pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 cullerada de carn de nyora
  • 5 grans d’all
  • oli d’oliva
  • sal
0/12 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Demaneu a la peixateria que us netegin el peix, sense cap i sense espines.
  2. Dins una cassola baixa prepara el sofregit amb els alls picats i un raig d’oli d’oliva generós. Quan intenti agafar color afegiu-hi els pebrots picats menuts.
  3. Quan estigui ben cuits afegirem la carn de nyora i seguidament els tomàquets ratllats. Coeu-los a consciència, fins que quedin com una melmelada.
  4. Netegeu les carxofes, repeleu-les bé,  i amb les fulles sobreres i els troncs farem un brou.
  5. Afegir les carxofes tallades a la cassola i seguidament l’arròs.
  6. Incorporeu-hi el fumet bullint i el brou de carxofa i deixeu-ho coure uns 15-18 minuts. Tasteu i rectifiqueu de sal.
  7. Mentrestant, renteu les sardines sota l’aixeta d’aigua freda per tal d’eliminar-ne les escates.
  8. Quan manquin 2 minuts incorporeu-hi les sardines a la superfície de l’arròs i tapeu la cassola per tal que quedin ben cuites. Serviu acabat de fer.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies