Arroz Montsià

Recepta d'Arròs verd amb gambes a l'aroma d'alfàbrega



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



Vols preparar un arròs exquisit? T'ensenyem a preparar un arròs verd amb gambes a l'aroma d'alfàbrega, una de les tres receptes que van aprendre a cuinar els guanyadors de l'Taller de Sant Jordi de la Cookiteca costat de Arròs Montsià.
 

Descobreix també com elaborar una paella a forn o un arròs amb flors de carbassó.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Bomba
  • 8 gambes
  • 1.5 brou de peix
  • 50 g espinacs
  • 30 g oli oliva
  • 200 g ceba
  • 2 alls
  • alfàbrega
  • sal
0/9 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Saltar les gambes i reservar. Bullir el brou amb els espinacs i triturar.
  2. Ajuntar tots els ingredients de la picada, triturar-los amb batedora elèctrica i colar-los pertreure qualsevol possible fibra.
  3. Per al sofregit, en l'oli de les gambes, ofegar la ceba a foc mig, fins que agafi color. Quan estigui tendra, afegir l'all, ofegar i salar.
  4. Afegir l'arròs i daurar. Anar afegint brou, a poc a poc, i remoure constantment fins que l'arròs estigui cuinat.
  5. Afegir els ingredients de la picada i emplatar.
     
Montsià Sant Jordi

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies