Arroz Montsià

Arròs de verdures verdes amb cloïsses



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera

especificaciones arroz monstia Minerals


La nostra xef Montsià, Mireia Carbó, ens porta aquesta deliciosa recepta d'arròs amb verdures verdes i cloïsses, un plat mediterrani ple de sabor i ric en ferro.

Ingredients

  • 400 g d’Arròs Montsià Bomba
  • 3 carxofes
  • 125 g d’espinacs frescos
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 100 g de mongetes tendres
  • 1 ceba tendra
  • 2 grans d’all
  • 400 g de cloïsses
  • 1200 ml de brou (aprox.)
  • julivert fresc
  • oli d’oliva
  • sal
0/12 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Rentar les cloïsses amb aigua i deixar-les uns minuts dins un recipient cobertes d’aigua freda amb un grapat de sal.
  2. Després obrir-les al vapor, dins una olla tapada i reservar-les.
  3. Rentar els espàrrecs i aprofitar la part més estellosa per fer-ne brou.
  4. Netejar les carxofes i aprofitar ales fulles i les tiges dels espàrrecs per fer-ne un brou, és a dir, coure-les amb aigua durant uns 30 minuts. Colar i reservar.
  5. A continuació, fer un sofregit amb la ceba picada i els alls. Afegir-hi els cors de les carxofes tallats.
  6. Passats un parell de minuts incorporar-hi els espàrrecs tallats a rodanxes, els espinacs, els pèsols i les mongetes.
  7. Afegir i coure l’arròs amb el sofregit durant 1 minut. Incorporar el brou de carxofa i coure durant 16-18 minuts.
  8. Quan faltin 2 minuts per acabar la cocció, afegir les cloïsses i el julivert picat. Servir ràpidament.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies