Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb bolets



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Inaugurem la tardor amb una recepta molt fàcil i saborosa: arròs amb rovellons.


Ingredients

  • 300 g Arròs Montsià Extra
  • 500 g de rovellons
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 vaset de vi blanc
  • tomàquet natural triturat
  • oli d'oliva
  • sal
0/9 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

  1. Primer de tot, neteja bé els rovellons. Tingues en compte que no es renten amb aigua perquè perden part del seu sabor, com tots els bolets.
  2. Elimina les restes de terra amb un ganivet, un drap i un raspall petit.
  3. Prepara un brou en una olla o cassola, amb oli d'oliva 3 grans d'all i una mica de ceba. Quan la ceba estigui daurada, salteja els troncs dels rovellons, afegeix el full de llorer, incorpora un litre d'aigua aproximadament i deixa que el brou es faci a foc baix.
  4. En un recipient de base ampla, enrosseix la resta de la ceba, una quarta part dels rovellons (picats molt fins) i afegeix el tomàquet triturat i el vi. Ofeguem uns cinc minuts. Incorporem l'arròs, ho ofeguem i anem afegint el brou que hem preparat.
  5. Mentrestant, laminem els rovellons restants i els saltegem a la paella amb una mica d'all picat, sense que acabin de fer-se.
  6. Quan faltin uns minuts perquè l'arròs estigui al punt, els incorporem.
  7. Un cop estigui fet l'arròs, ho deixem reposar uns minuts i servim.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies