Arroz Montsià

Recepta d'Arròs chaufa



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu

Aprofitament


Avui volem fins al Perú! Un dels plats peruans més emblemàtics és l'arròs chaufa, una recepta fusió entre la cuina xinesa i peruana. Es tracta d'un arròs fregit que pot cuinar-se amb pollastre, vedella o salsitxes.

Ingredients

  • 300 g Arròs Montsià Llarg
  • 250 g pit de pollastre
  • 2 ous
  • 1 ceba fresca
  • 1 pebrot vermell
  • 1 cullerada gingebre ratllat
  • 6 cullerades salsa de soja
  • 1 cullerada cibulet picat
  • 60 ml brou de pollastre
  • 60 ml oli d'oliva verge extra
  • pebre
  • 900 ml aigua
0/12 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l'arròs en 900 ml d'aigua, durant 15 minuts. Una vegada que passi el temps de cocció, apagar el foc i tapar el recipient amb un drap. 
  2. Deixar reposar 5 minuts i reservar. Mentrestant, batre els ous i abocar-los perquè es quallin. Quan tinguem la truita, la tallem a tires. 
  3. Després, tallar la ceba fresca i els pebrots i sofregir en el mateix oli que la truita. Afegir els trossos de pollastre i daurar el gingebre ratllat. 
  4. Quan el pollastre i el pebrot estiguin sofregits, afegir-los a l'arròs i incorporem dues cullerades de salsa de soja. 
  5. Sofregir tots els ingredients durant un parell de minuts, afegir les tires d'ou, i un parell de cullerades de brou de pollastre. I servir! 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies