Arroz Montsià

Recepta d'Arròs de carreteiro



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    0 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

Aprofitament


Avui viatgem fins al Brasil! L'arròs carreteiro és una recepta tradicional de la cuina brasilera, que es preparava amb restes de menjars i que servia d'aliment per a venedors ambulants.

Ingredients

  • 500 g Arròs Montsià Extra
  • 500 g carn de res
  • 4 xoriços
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • ½ pebre vermell
  • 4 tasses de brou de res
  • 1 cullerada tomàquet triturat
  • 1 cullerada d'all mòlt
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre
0/12 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Talla la carn a trossos petits i reserva-la.
  2. Talla el xoriço a rodanxes i reserva-ho.
  3. En un bol, col·loca la carn i condimenta-la amb sal, pebre i all.
  4. En una cassola amb una mica d'oli, sofregeix la ceba fins que cristal·litzi i després afegeix el xoriço i la carn.
  5. Sofregeix bé els ingredients i després afegeix els tomàquets, el pebre vermell i el tomàquet triturat.
  6. Incorpora l'arròs juntament amb el brou, remou bé i rectifica el sabor.
  7. Cuina l'Arròs Montsià Extra durant uns 17 minuts i llest!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies