Arroz Montsià

Recepta de Cassola d'arròs amb cloïsses



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba



Et ve de gust assaborir una cassola d'arròs amb cloïsses? T'expliquem els passos i trucs que cal seguir per poder gaudir a casa d'aquest suculent i nutritiu plat d'arròs. Un menjar tradicional i molt present a la dieta mediterrània que sorprèn pel seu sabor i per la facilitat de preparació.


Ingredients

  • 320 g Arròs Montsià Bomba
  • 800 g cloïsses
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 3 grans d'all
  • ½ litre brou de peix
  • 100 ml vi blanc
  • oli d'olive verge extra
  • sal
0/9 Ingredients
0/10 Instruccions

Instruccions

 
  1. Picar finament 2 grans d'all i posar a fregir-los en una cassola amb una mica d'oli.
  2. Abans que es daurin afegir el vi blanc, les cloïsses i escampar-hi julivert picat.
  3. Tapar i bullir 2-3 minuts, fins que s'obrin.
  4. Retirar les cloïsses a un plat i reservar la salsa triturada.
  5. Picar en brunoise la ceba tendra, el pebrot verd i l'altre gra d'all i posar tot a sofregir en una cassola amb una mica d'oli.
  6. Quan la verdura estigui daurada, afegir l'arròs i saltar una mica.
  7. Afegir el brou de peix i la salseta de les cloïsses.
  8. Salpebrar i cuinar uns 18-20 minuts.
  9. Incorporar-les cloïsses, amanir amb la salsa de julivert i deixar reposar durant un parell de minuts.
  10. Servir calent amb una mica més de julivert.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies