Arroz Montsià

Recepta de Croquetes d'arròs i ou



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    0 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Arròs Montsià Eco

Aprofitament


​Avui us portem les croquetes italianes d'arròs

Ideals per reinterpretar-les al vostre gust, fent servir ingredients que us hagin sobrat d'altres receptes, com pollastre, peix, verdures saltades... L’Arròs Montsià Eco, per la seva categoria i propietats organolèptiques, resulta un arròs molt versàtil, de gust exquisit i rendiment perfecte.
 

Ingredients

  • 500 g d’Arròs Montsià Eco
  • 1000 ml d'aigua
  • 3 rovells d'ou
  • 100 g de formatge parmesà
  • 30 g de llard
  • 300 g de salsa bolonyesa
  • 75 g de pèsols
  • 100 g de formatge mozzarella
  • Sal
  • Pebre
  • Safrà
  • Ou
  • Pa ratllat
  • Oli per fregir
0/14 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. En una olla posar a bullir l'aigua. Quan trenqui el bull, afegir una mica de sal i l'arròs. Coure a foc mitjà fins que estigui llest i s'hagi evaporat tota l'aigua. Quedarà un arròs tendre i una mica "enganxós".
  2. Mentre l'arròs va fent, en una olla petita escalfar un rajolí d'aigua amb el safrà. Portar a ebullició i apagar el foc. Quan l'aigua de safrà estigui freda, afegir els rovells i remenar fins a integrar-ho tot. Reservar.
  3. Quan l'arròs estigui llest, afegir la barreja de l'aigua de safrà i els rovells. Remenar fins que l'arròs absorbeixi el líquid.
  4. Afegir el llard fos i el formatge parmesà. Barrejar bé tots els ingredients.
  5. Abocar l'arròs en una safata i deixar refredar bé.
  6. Posar el farcit en bols diferents per tenir-los a mà: els pèsols, la salsa bolonyesa i el formatge mozzarella tallat a daus.
  7. Per fer les croquetes cal estendre l’arròs sobre la mà en forma de bol. Al mig del palmell de la mà posar el farcit: una mica de salsa, els pèsols i la mozzarella. Formar la croqueta.
  8. Passar les croquetes per l’ou batut i després per pa ratllat i fregir-les amb oli molt calent. Ja estaran a punt per gaudir-les!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies