Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl d'arròs tonyina macerada amb soja, tomàquet i maionesa de menta picant



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Proteïnes
Aprofitament


Avui us portem un refrescant Delta Poké Bowl d'arròs tonyina macerada amb soja, tomàquet i maionesa de menta picant. Un plat equilibrat i ideal per aquest estiu!

Ingredients

  • 200 g d’Arròs Montsià Bomba
  • 200 g tonyina fresca
  • 1 gra d’all
  • 6 cullerades de soja
  • 1 culleradeta de gingebre fresc ratllat
  • 2 cabdells d’enciam
  • 2 pastanagues
  • 10 tomàquets cirerols
  • 1 ou
  • 15 fulles de menta fresca
  • ½ llimona
  • tabasco
  • sal
  • oli d'oliva verge extra
0/14 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l’Arròs Montsià Bomba amb aigua abundant i una mica de sal durant uns 15-16 minuts. Escórrer, refredar i reservar.
  2. Macerar la tonyina tallada a daus amb la soja, l’all picat i el gingebre ratllat durant uns 30 minuts.
  3. Rentar els tomàquets i els cabdells d’enciam i tallar-los a quarts.
  4. Pelar les pastanagues i tallar-les a juliana fina.
  5. Preparar la maionesa dins el got de la batedora elèctrica, triturar l’ou amb les fulles de menta, unes gotes de suc de llimona i de tabasco i muntar la maionesa afegint oli sense parar de batre fins a muntar la maionesa. Rectificar de sal.
  6. Per al muntatge del Delta Poké Bowl: Al fons del bol col·locarem l’arròs i al damunt anirem disposant de forma harmònica les preparacions anteriors.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies