Arroz Montsià

Recepta de Dolmes d'arròs i carn



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Basmati

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



Avui toca cuina internacional! Prepararem dolmes, una recepta de Turquia, encara que altres països com Grècia o Armènia tenen la seva pròpia versió. Les dolmes són fulles de parra farcides d'arròs i carn, però nosaltres ho prepararem amb fulles de bledes que és més fàcil trobar-les.


Ingredients

  • 50 g d'Arròs Montsià Basmati
  • 8 fulles de bledes
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 1/2 ceba
  • 2 alls
  • 100 g de carn picada de xai
  • 1/2 culleradeta de comí
  • 1/2 culleradeta de pebre vermell
  • pebre
  • sal
  • nou moscada
  • menta
  • 8 cullerades de salsa de tomàquet fregit
0/13 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Pelar i picar l'all i la ceba. Afegir oli en una paella i daurar-los 1 minut a foc lent. Retirar l'all i escalfar la ceba.
  2. Després, afegir la carn perquè es faci a foc mitjà. Afegir sal i pebre al gust, però en poca quantitat.
  3. Coure l'Arròs Montsià Basmati durant uns 18 minuts i reservar. Picar la menta i barrejar-ho tot amb la nou moscada, el comí en pols i el pebre vermell. Refredar.
  4. Netejar les fulles de bledes, assecar-les amb paper de cuina i estendre-bé. Omplir els fulls amb una cullerada de la barreja i enrotllar formant un cilindre.
  5. Afegir aigua fins a cobrir a la meitat les dolmes i coure, a foc suau, durant 30 minuts. Afegir un rajolí d'oli i servir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies