Arroz Montsià

Recepta de Koshari egipci



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    100 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    8

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



El koshari és una de les receptes més tradicionals d'Egipte que consisteix en una perfecta unió formada a base d'arròs, cigrons, macarrons i llenties.

El koshari és un plat vegà molt econòmic pels seus ingredients. Als que ja hem esmentat se li afegeix les cebes, salsa de tomàquet picant i condimentat amb espècies com el coriandre o comí.

Nosaltres hem optat per un arròs llarg perquè el plat sigui més lleuger, però pots cuinar aquest plat amb qualsevol varietat d'arròs.

Ingredients

  • 200 gr d'Arròs Montsià Llarg
  • 180 g de macarrons
  • 450 g de cigrons
  • 80 g de llenties
  • 2 cebes
  • 3 alls
  • 4 tomàquets
  • 2 cullerades de baharat
  • 1 bitxo
  • ceba fregida
  • pebre vermell dolç
  • 1 cullerada de vinagre
  • sal
  • oli d'oliva
0/14 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Pelar i tallar la ceba i els alls molt finets. Ofegar els alls i la ceba amb una mica d'oli i afegir-los tomàquets ratllats per fer un sofregit.
  2. Incorporar el baharat, el pebre vermell, la sal i un rajolí de vinagre.
  3. Coure els macarrons durant uns 7 minuts.
  4. Coure l'Arròs Montsià Bomba durant uns 17 minuts. Posar a coure també els cigrons i les llenties o sinó pots comprar els llegums ja cuits.
  5. Afegir l'arròs, els macarrons i els llegums a el sofregit i remenar bé.
  6. Retirar del foc i servir amb una mica de ceba fregida a sobre.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies