Arroz Montsià

Loco Moco



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera



El Loco Moco és un plat hawaià fet amb arròs, vedella i ou ferrat, tot cobert amb salsa de carn.

Encara que un dels plats més típics de Hawaii són els Poké Bowls, el Loco Moco és una altra recepta molt popular. És un plat barat, ric en proteïnes i molt fàcil de preparar ja que tots els seus ingredients són bàsics.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Extra
  • ½ ceba
  • 8 xampinyons
  • 300 ml brou de carn fosc
  • 1 cullerada mantega
  • 1 cullerada farina de blat
  • 4 hamburgueses vedella
  • 4 ous
  • ceba fregida cruixent
  • sal
  • oli
0/11 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. En una paella ofegar la mitja ceba juntament amb els xampinyons i una mica de sal fins que estiguin tendres.
  2. Preparar les hamburgueses i barrejar la carn amb la ceba, afegir sal i pebre.
  3. Per a la salsa, afegir el brou de carn, portar a ebullició durant uns 4 o 5 minuts.
  4. Incloure una cullerada de mantega i una altra de farina.
  5. Barrejar tot bé i deixar cuinar durant 2 minuts a foc mitjà baix fins que espesseixi la salsa. Reservar.
  6. Fregir els ous amb abundant oli.
  7. Servir una ració d'arròs i a sobre una de les hamburgueses. Cobrir tot amb la salsa de carn, ceba, xampinyons i l'ou ferrat.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies