Arroz Montsià

Recepta de NASI GORENG



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Basmati



Avui viatgem fins a Bali per gaudir d'una de les receptes més famoses de l’street food, el nasi goreng.
El nasi goreng és una recepta fàcil de cuinar i molt nutritiva d'arròs fregit picant, a la qual sovint s'afegeixen ingredients molt diversos com gambes, pollastre o verdures.


Ingredients

  • 300 g d'Arròs Montsià Basmati
  • 300 g de pit de pollastre
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 4 ous
  • 1 iogurt natural
  • 4 cullerades d'oli de gira-sol
  • 2 cullerades d'oli de sèsam
  • 1 cullerada de curri vermell
  • 1 gra d'all
  • Sal
  • Pebre
0/13 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

 
  1. Talleu les verdures i el pollastre en trossos allargats de mides similars.
  2. Un cop preparats els ingredients, sofregiu lleugerament la ceba i el pebrot en una cassola amb una mica d'oli de gira-sol.
  3. Quan la ceba i el pebrot siguin tous, afegiu-hi el pollastre tallat en tires juntament amb les verdures i coeu-ho fins que quedi tot daurat.
  4. Una vegada comenci a agafar color, afegiu-hi la pasta de curri vermell i el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu que les aromes impregnin bé tots els ingredients.
  5. Bulliu l’arròs en una cassola a part i escorreu-lo bé.
  6. Salteu l'arròs en una paella.
  7. Afegiu l'arròs fregit a la paella on hi ha els altres ingredients i salteu-ho fins que estigui tot ben integrat.
  8.  Opcionalment, també s’hi pot afegir un ou ferrat i servir-lo damunt del nasi goreng.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies