Arroz Montsià

Recepta de Pabellón criollo



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    150 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    8

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



El pabellón criollo és un dels plats més coneguts de la cuina veneçolana. Està format per fesols negres, arròs, carn metxada i plàtan fregit. Vols aprendre a preparar aquesta recepta deliciosa?

Ingredients

  • 350 g Arròs Montsià Bomba
  • 1 kg de fesols negres (caraotes)
  • 2 plàtans
  • 6 rodanxes de cansalada
  • 4 cebes
  • 2 pebre vermell
  • 2 culleradetes de sal
  • 2 culleradetes d'oli vegetal
  • 5 dents d'all
  • 2 pebroters dolços
  • 2 cullerades de salsa anglesa
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • 6 tomàquets pera
  • comí
0/15 Ingredients
0/13 Instruccions

Instruccions

 
  1. Netejar els fesols, rebutjar els que surin i col·locar la resta en una olla amb aigua, ceba picada i pebre vermell.
  2. Cuinar primer a foc alt fins que bullin i després cuinar a foc baix durant una hora.
  3. Retirar la ceba i el pebre vermell i afegir-hi la sal, el pebre i el comí.
  4. Fregir en una paella la cansalada i quan deixi anar el greix, afegir els alls, la ceba ratllada i daurar.
  5. Incorporar el sofregit dels fesols i cuinar 20 minuts més o fins a aconseguir el gruix correcte.
  6. Escalfar 2 cullerades d'oli en una olla i incorporar-hi els alls, la ceba, el pebre vermell o els pebroters dolços i després l'Arròs Montsià Bomba. Remenar fins que s'impregni l'oli i els amaniments.
  7. Cuinar l'arròs durant 18 minuts i retirar els alls, la ceba, el pebre vermell.
  8. Bulliu en una olla la carn amb l'aigua, la ceba, el pebre vermell i les dents d'all durant 1 hora.
  9. Retirar del foc, deixar refredar per després esmicolar la carn i reservar.
  10. Daurar els alls en una paella i afegir-hi la ceba, el pebre vermell i els pebroters dolços. Cuinar a foc mitjà.
  11. Afegir els tomàquets, la sal, la salsa anglesa, el comí i el tomàquet concentrat. A continuació, afegir-hi la carn i el brou amb què s’ha cuinat la carn.
  12. Cuinar a foc mitjà, movent bé. Deixar assecar fins que la carn estigui a punt.
  13. Obrir els plàtans per la meitat i fregir-los en una paella amb oli. I llest!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies