Arroz Montsià

Paella del Delta



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    80 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



 Descobreix com es prepara l'autèntica recepta de la paella d'arròs del Delta.

Ingredients

  • 400 g d'Arròs Montsià Extra
  • 6 tomàquets
  • 150 g de rap
  • 16 musclos
  • 4 escamarlans
  • 4 llagostins
  • 8 rodanxes de calamars
  • 1/2 pollastre
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 40 g de pèsols
  • 40 g de mongeta verda
  • brou mixt de carn i peix
  • oli
  • sal
  • safrà
0/16 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

  1. Neteja i trosseja el pollastre, el rap i els escamarlans, afegeix sal per salar-les.
  2. Talla molt fi la ceba i els tomàquets.
  3. Talla a daus petits els pebrots i trosseja les mongetes tendres.
  4. Un cop tinguis la paella al foc, tira l'oli, i quan estigui ben calent, afegeix el pollastre, els escamarlans, els calamars i els llagostins.
  5. Quan estigui tot enrossit, treu-lo del foc, i tira el tomàquet, la ceba i el pebrot, remenant sovint i afegint un cassó de brou, esperant fins que es redueixi.
  6. Ara que ja tens el sofregit és el moment de posar a la paella el pollastre, els calamars, els escamarlans, els llagostins, els musclos, el rap, les mongetes i els pèsols. Barreja-ho tot, espera 3 minuts i afegeix l'arròs.
  7. Afegeix-hi el brou bullint, i apuja el foc.
  8. Espera uns 15 minuts de cocció perquè s'acabi de coure i el brou es consumeixi.
  9. Deixa'l reposar un moment i ja estarà llest per servir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies