Arroz Montsià

Recepta de Pebrots farcits d'arròs i carn



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Els pebrots farcits amb arròs, carn picada i verdures són una alternativa dels pebrots farcits més tradicionals i és una de les receptes més saludables i completes.


Ingredients

  • 400g d'Arròs Montsià Llarg
  • 6 pebrots de colors
  • 300g de carn picada de vedella
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
  • orenga
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • formatge ratllat
0/11 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

  1. Primer posem a coure l'arròs i preparem els pebrots netejant l'interior i tallant-li la punta.
  2. Tot seguit , preparem el farcit. Posem a foc mitjà en una paella, un rajolí d'oli i afegim les puntes dels pebrots, la ceba i l'all picats. Els cuinem uns 5 minuts mentre remenem de tant en tant
  3. Després, afegim la carn picada. L'esmicolem amb la cullera i la barregem amb la verdura mentre la cuinem durant uns set minuts.
  4. Quan estigui tot ben cuinat, apartem la paella del foc i afegim l'arròs que ja està cuit.
  5. Finalment omplim els pebrots amb l'arròs, el tomàquet, la carn i verdures. Els empolvorem una mica de formatge ratllat i els posem al forn durant 20 minuts, prèviament escalfat a 200 º C.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies