Arroz Montsià

Recepta de Pizza d'arròs sense gluten



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera

especificaciones arroz monstia Sense gluten
Aprofitament


​Et convidem a fer una versió deliciosa d'un dels menjars més famosos de la cuina italiana, la pizza. És clar que sí! Encara que la nostra pizza serà lleugerament diferent perquè la farem amb arròs.

Aquesta recepta és ideal per a les persones celíaques que els encanta la pizza, però no poden menjar gluten, també com a alternativa a la Trattoria clàssica, per aprofitar els sobrants d'arròs, vegetals o proteïna que ens queden a la nevera i per descomptat per convertir la cuina en una festa familiar si et deixes ajudar pels més petits de la casa.
 
I és que fer pizza és una activitat tan senzilla com divertida. A més, veuràs que cruixent i deliciosa queda!

Ingredients

  • 200 g Arròs Montsià Extra
  • Bomba o Integral
  • 2 ous
  • 1 tassa de mozzarella ratllada
  • ½ tassa de formatge ratllat
  • Salsa de tomàquet
  • Sal
  • Pebre
0/8 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

  
  1. Per fer la massa. En un recipient gran, barreja l'arròs bullit, les clares d'ou, la mozzarella, el formatge i assaona lleugerament amb sal i pebre. Remou fins a formar una massa uniforme.
  2. Cobreix amb oli d’oliva, una safata de pizza o per enfornar.
  3. Prem la barreja d'arròs de manera uniforme, creant una lleugera vora al voltant de la safata
  4. Forneja durant 10 minuts i retira del forn per decorar la pizza.
  5. Crea la teva pizza al teu gust. La pizza és un recurs ideal per fer feliços a grans i petits gràcies a les seves infinites opcions d'ingredient.

Et deixem amb algunes idees:

Margarida

És la clàssica de les clàssiques, amb molt pocs ingredients ben equilibrats i una curiosa gamma cromàtica que recorda la bandera italiana: salsa de tomàquet, ideal si és casolana, mozzarella, alfàbrega, orenga i oli d'oliva.

Quatre Estacions

Habitualment combina diferents ingredients en representació de les estacions de l'any, els cors de carxofes representen la primavera, el tomàquet fresc i l'alfàbrega, l'estiu, els xampinyons, la tardor i el pernil o salami i les olives negres, l'hivern.

Quatre Formatges

Seguint la recepta tradicional italiana, es farien servir quatre formatges amb DOP: El fontina, originari de la Vall d'Aosta; el gorgonzola, de Milà; el parmesà, de la ciutat de Parma; i el formatge mozzarella, de Campània. Tot i que sempre pots adaptar-la a formatges de proximitat, tenint en compte combinar diferents sabors i textures.

Americana

Sona a esmorzar, però és una de les pizzes més consumides a Amèrica, combina tomàquet, mozzarella, ous i bacó o cansalada.

Diàvola

La preferida dels amants del picant, porta xoriço, salami, xili i una quantitat generosa de formatge amb caràcter. Sol amanir-se amb oli aromatitzat amb bitxo.

Hawaiana

Amb els seus detractors i els seus defensors, la pizza amb pinya no podia faltar, ja que ens ofereix un curiós contrast dolç-salat. La recepta més coneguda d'aquesta versió porta salsa de tomàquet, mozzarella, pinya, pernil dolç i vegetals opcionals al gust.

Del Xef. Creativitat al poder!

El secret d'una bona pizza és una combinació equilibrada d'àcid-dolç-salat sobre una barreja enginyosa de textures. A partir d'aquí, tot s'hi val, ets lliure per practicar la cuina experimental o sumar-te a la tendència de cuina d'aprofitament.
 

 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies