Arroz Montsià

Recepta de Recepta de Khao Pad amb Arròs Montsià Integral



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera

Aprofitament


Avui us portem una recepta molt popular al continent asiàtic, especialment a Tailàndia, el Khao Pad; un plat supernutritiu i molt fàcil de preparar. Es tracta d’una recepta molt completa a base d’arròs integral, gambes i ous.

Com sabem que no és molt senzill trobar ingredients asiàtics, com la pasta de tamarinde o la salsa de peix, hem adaptat la recepta original a la nostra manera, utilitzant productes que trobareu a qualsevol supermercat.


Ingredients

  • 300 g d’Arròs Montsià Integral
  • 8 gambes
  • 4 ous
  • 2 tomàquets petits
  • 2 cebes petites
  • Un trosset de gingebre
  • 1 all
  • Salsa de soia
  • 2 cullerades de sucre bru
  • Oli de gira-sol
  • Cebollí
  • Coriandre
  • Suc de llimona
0/13 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1.  El primer que fem és coure l'arròs. Quan estigui llest, reservem i deixem refredar.
  2. Mentre l'arròs està en el foc; tallem el tomàquet a trossets molt petits, piquem l'all i el gingebre i barregem.
  3.  En una paella profunda, escalfem un rajolí d'oli de gira-sol i fregim l'all i el gingebre durant uns minuts. Quan estigui al punt, afegim el tomàquet i la ceba. Pugem el foc i removem fins que quedi tot sofregit.
  4. Afegim les gambes. Si volem afegir coriandre o cebollí, és el moment.
  5. Opcionalment, podem afegir una culleradeta de sucre bru per a donar-li un sabor més dolç a la nostra recepta. Just quan estigui caramel·litzant-se, posem un rajolí de salsa de soia.
  6.  Batem els ous i ho barregem amb els nostres ingredients i tornem a barrejar juntament amb l'arròs en la mateixa paella. El foc ha d'estar al màxim.
  7. Afegim un altre rajolí de salsa de soia i continuem removent fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats a l'arròs.
  8.  Servim en un plat i espremem una mica de suc de llima a l’arròs.
  9. I a menjar!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies