Arroz Montsià

Recepta de Saltat d'arròs, pernil i pèsols



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Si vols gaudir d'una recepta saludable i fàcil de preparar, et proposem gaudir d'un saltejat d'arròs amb pèsols i pernil.

Ingredients

  • 240 g d'Arròs Montsià Extra
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 100 g de pèsols
  • 100 g de pernil salat
  • 4 culleradetes de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • oli d'oliva
  • sal
0/9 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer hauràs de coure un recipient amb força aigua i una mica de sal. Un cop l'aigua ja bulli, afegeix-li l'arròs i cuina'l durant 15 minuts a foc mitjà.
  2. Mentre deixes coure l'arròs, talla la ceba, afegeix una mica d'oli d'oliva en una paella juntament amb una mica de sal, els pèsols i les dents d'alls laminats. Escalfa la ceba durant uns 3 minuts a foc mitjà també.
  3. Un cop estigui la ceba daurant, pots afegir una mica de pebre vermell i tomàquet fregit.
  4. Per acabar, escorre l'arròs, deixa'l refredar i afegeix els pèsols i les làmines de pernil.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies