Arroz Montsià

Recepta de Thieboudienne



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    50 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Et presentem la recepta de thieboudienne, una dels plats estrelles de la cuina senegalesa.

Ingredients

  • 1kg. d'Arròs Montsià Extra
  • 2 trossos de peix blanc
  • 1 tros de bacallà
  • 1 tros de peix blau
  • ¼ kg. de pastanagues
  • 250 gr. de col
  • 125 gr. de carbassa
  • 125 gr. d'albergínia
  • 250 gr. de tomàquet concentrat
  • 125 gr. de iuca
  • 100 gr. de ceba
  • 25 gr. d'all
  • 1 pebrot vermell
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre
0/16 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Per preparar el thieboudienne, afegeix en un morter all, sal, pebre en gra i bitxo. Picar tot i ficar la barreja en uns talls prèviament fets en el peix.
  2. En un altre recipient tirar ceba trossejada, pebre mòlt i 4 grans d'all. Picar-ho tot i reservar.
  3. Tirar oli en una olla i fregir el peix blanc. En la mateixa olla, afegir tomàquet concentrat, una mica de bitxo i gairebé tota la barreja del morter. Remoure durant uns 5 minuts.
  4. Afegir litre i mig d'aigua, un tros de bacallà, les verdures i el peix blau. Introduir la sal i baixar a foc lent.
  5. Rentar l'arròs i posar-lo a una font sobre de l'olla perquè es faci al vapor. Coure uns 40 minuts.
  6. Amb l'arròs una mica dur encara, el retirem, fiquem el peix blanc que havíem fregit i la resta de la barreja del morter i ho deixem a foc lent.
  7. Tirar l'arròs a l'olla i pujar el foc. Apagar quan s'hagi absorbit tot el brou. Uns 15 minuts. Deixa reposar 5 minuts..

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies