Arroz Montsià

Recepta de Tiramisú d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    8

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Estiu



Avui us portem una adaptació d'una de les postres tradicionals més famoses d'Itàlia, d'origen venecià: el tiramisú d'arròs. Un dolç que no defrauda mai ningú. L’arròs dona més consistència i cremositat al tiramisú, a més de ser una gran font de minerals i vitamines.


Ingredients

  • Arròs Montsià Bomba 150 g
  • Llet 400 ml
  • 500 g de formatge mascarpone
  • 3 rovells d'ou
  • Melindros 300 g
  • 150 g de sucre
  • Una cullerada de cafè soluble
  • Vainilla en pols
  • Licor de cafè
0/9 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. El primer pas és escalfar la llet. Hi afegim una cullerada de cafè soluble, el sucre i una mica de vainilla en pols.
  2. Quan la llet arribi al punt d'ebullició, hi afegim l'arròs. Deixem que es cogui bé, remenant-ho constantment. Ho retirem del foc.
  3.  Seguidament, batem els rovells i els barregem amb el formatge mascarpone.
  4.  Ho barregem tot molt bé.
  5.  Remullem els melindros en licor de cafè i els col·loquem de base en un motlle.
  6. Aboquem la barreja sobre els melindros amb molta cura.
  7.  Ho deixem reposar a la nevera unes hores i a gaudir!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies