Arroz Montsià

Recepta de Wok d'arròs, pollastre i verdures



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Si et mors de ganes de preparar un wok de verdures, arròs i pollastre... Et deixem amb aquesta recepta que té més de 2000 anys d'història.

Ingredients

  • 320 g Arròs Montsià Extra
  • 400 g pit de pollastre
  • 1 carbassó
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 200 gr de xampinyons
  • 200 gr de mongetes verdes
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • oli d'oliva
  • sal
0/11 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Col·loca una cassola al foc amb aigua, mitja cullerada d'oli d'oliva i una mica de sal. Quan estigui bullint, tirem l'arròs i ho deixem coure uns 10 minuts. El escorrem bé i ho reservem per a més endavant.
  2. Rentem el pebrot vermell, la ceba, la pastanaga, el carbassó i les mongetes tendres, les pelem i tallem en petits trossos.
  3. Posem el wok - espècie de paella ideal per saltejar, causa de la seva fons calenta i vores freds - a foc mitjà i tirem l'oli.
  4. Quan estigui calent, afegim el carbassó perquè es sofregeixi i després el pebrot, la pastanaga i la ceba.
  5. Hi tirem les mongetes tendres i les deixem fins que estiguin tendres. Després, tallem el pollastre a trossos petits i ho tirem al wok perquè es faci juntament amb les verdures.
  6. Quan el pollastre s'estigui daurant, afegim els xampinyons. deixem passar 10 minuts i incorporem l'arròs a el wok perquè es freda i agafi gust.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies