Arroz Montsià

Saps què és l'açaí?



Si descobreixes tots els beneficis de l'açaí, no dubtaràs a afegir aquesta fruita a la teva dieta. Descobreix totes les propietats que pot oferir-te!

Els bowls de fruites i arròs estan de moda! Segur que passejant pel carrer o a les xarxes socials has vist un local on preparen exquisits bowls de fruites en els quals es troba una base de color morat. Aquest color tan cridaner el proporciona l'açaí!

Què és l' açaí?

L'açaí és una baia molt semblant als nabius. És el fruit d'una palmera que creix només en estat silvestre, a la selva plujosa a nord de Brasil. aquesta baia, que se sol consumir en pols, és molt carnosa i té un sabor molt peculiar i amb múltiples beneficis. De fet, és un aliment que les tribus indígenes incloïen en la seva dieta i ara s'ha fet coneguda a nivell mundial.

Beneficis i propietats de l' açaí

1. Antioxidant: És capaç de protegir les cèl·lules de l'atac dels radicals lliures.
2. Nutritiu: És un aliment amb molta proteïna i amb aminoàcids, vitamines i una elevada quantitat de minerals (zinc, ferro).
3. Energètic: Aquesta fruita és molt bona per a esportistes perquè sadolla i ofereix molta vitalitat i energia.
 

Recepta d' açaí amb arròs i fruita

Per preparar un d'aquests deliciosos bowls necessitarem:

– 1 tassa d'Arròs Montsià Llarg
– Fruites al gust (gerds, coco)
– 2 tassa de llet de coco
– ½ tassa de mel d'agave
– 4 tasses d'aigua
– 200 g. d’açaí

Primer bullim les 4 tasses d'aigua i afegim l'Arròs Montsià Llarg, afegim la llet de coco i la tassa de mel d'agave a foc lent uns 17 minuts.

Després liqüem l'açaí, un plàtan i dues cullerades d'arròs fins a tenir una consistència espessa i ho afegim en un bowl. Decorem amb més arròs, gerds i coco ratllat i llest!
 

Ver artículos de otras categorías

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies