Chef Mireia Carbo en Arroz Montsia

Cook your happiness with Mireia Carbó and Montsià Rice



Mireia Carbo, chef Arroz Montsia

Hi, I'm Mireia Carbó, a teacher, a writer and a passionate cook.

Cocina Arroz Montsia

I'm here to help you cook delicious rice with seasonal ingredients.


Arroz Montsia

I will also answer your queries about cooking techniques, ingredients, instruments, etc.


Chef Arroz Montsia

If you are as passionate about gastronomy as I am, it doesn't matter if you start or want to go deeper, together we will cook with flavour, improve the food and with a lot of happiness.

Mireia Carbó's recipes

Montsià Bomba in the casserole

Montsià Bomba in the casserole

​We'll start with a casserole and a good splash of oil ????. Our Montsià Chef, Mireia Carbó has a predilection for broths with Montsià Bomba Rice: small, round, pearly grain, ideal for this dish ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    50 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes

Leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes

Today our chef Mireia Carbó delights us with a delicious leek risotto with gorgonzola and roasted tomatoes   Wash and cut the tomatoes in half. Place them in a tray that can go in the oven.  ...

  • Tiempo de coccion de arroz montsia Cooking time

    40 min.

  • Dificultad de coccion low Complexity

    Low

Ask our chef

Remember that to ask your questions you have to be a Montsià Lover.

I am already a Monstsià Lover

I'm not yet

Chat con Mireia carbo

Look at the one asked by our Montsià Lovers



  • Hola Ana
    Para hacer paella debes comprar una "paellera", es importante para conseguir una buena paella. Para 4 personas te recomiendo la de 40 cm de diàmetro.
    ​Gracias por escribirnos :-)
  • Correcto, Ana, el arroz meloso no lleva menos proporción de líquido que un caldoso y ta se remueve durante la elaboración para conseguir más cremosidad.
    Si buscas en el canal de YuTube de Montsià encontrarás un montón de vídeos que te pueden ayudar.
    Gracias por escribirnos :-)
  • Hola Natxo
    Et quedarà bé amb qualsevol dels dos però si hem de triar un .... direm el bomba :-)
  • Hola Francisco
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola Elvira
    Si eres tan amable de mandar un este correo a gestio@montsia.es , te resolveran tu duda 
    Chef Montsià
  • Hola, Lola
    Normalment, la proporció és d'1 part d'arròs Bomba Montsià x 3 de brou. Com ja saps s'han de tenir en compte altres factors durant la cocció :-)
    Qualsevol dubte ens dius.
    ​Gràcies per escriure'ns
  • ​Si ets tan amable d'escirure un correu a gestio@montsia.es t'explicaran tots el detalls :-)
    Moltes gràcies
    ​Xef Montsià
  • Hola Sònia
    Aquesta promoció, de moment, s'ha parat. Informarem  a tots els MONTSIÀ LOVERS quan la tornem a reactivar :-)
  • Hola, Judit
    Actualment, no en tenim, però recollim la teva proposta per un futur.
    Gràcies per escriure'ns :-)

We use third-party and persistent cookies to analyze our services and show advertising related to the preferences of users based on their browsing habits. You can get more information and configure your preferences Here.

Accept Cookies
Reject Cookies
Configure Cookies