Arroz Montsià

Saps quin és el millor arròs per cuinar?



Si ets dels que quan ets al passadís d'arrossos del teu supermercat, no saps quin escollir perquè hi ha massa varietat ... No et preocupis! No tots els arrossos són iguals! T'expliquem quin arròs utilitzar en cada recepta i el perquè Arròs Montsià és el millor arròs per cuinar.


L'arròs és un aliment que sol estar sempre en els rebosts de les llars del nostre país i de tota la zona mediterrània. Aquest ingredient té molta versatilitat, pot preparar-se com a plat principal o de guarnició. Però, existeix l'arròs perfecte per a tots els plats?
 

Varietats per a tots els gustos ... i receptes!


Hi ha més de 40.000 tipus d'arròs al món que aporten energia, enforteixen el sistema immunològic i ajuden a el trànsit intestinal. Entre totes aquestes varietats, t'ensenyem quin arròs has d'utilitzar en les teves receptes preferides.


Paella. És un dels plats estrella de la nostra gastronomia i una de les receptes amb arròs més cuinades. Per a la paella existeix una dualitat, la zona del Llevant aposta per cuinar-la amb arròs Bomba, mentre que altres zones són més partidàries de preparar-la amb arròs Extra. El Bomba es caracteritza per la seva forma arrodonida i el seu color blanc perlat, juntament amb una gran resistència a la cocció i capacitat d'absorció de líquids, mentre que l'Extra és un arròs versàtil, de qualitat superior, i que a més ofereix un bon rendiment en qualsevol recepta. Per a la paella, tu que prefereixes arròs Bomba o Extra?


Risotto. Viatjem fins a Itàlia! El risotto és un plat d'arròs cremós que no s'ha de cuinar amb qualsevol varietat. Fer un risotto amb arròs Carnaroli és la millor opció perquè es caracteritza per la seva textura esponjosa i ferma, que aguanta la cocció mantenint la seva forma i el seu nucli sempre “a l dente". És un arròs de gran qualitat que absorbeix bé els sabors, no es passa, queda homogeni, cremós i consistent. Tot i que el Carnaroli és la varietat més comuna per preparar risottos, també hi ha altres perfectas com l’Arborio.
 
Pumpkin rice


Amanides. A l'estiu solem menjar moltes més amanides perquè són lleugeres, saludables i completes. Per a les amanides d'arròs, podem utilitzar l'arròs Llarg perquè té consistència i sabor per si mateix. Una altra opció, és apostar pels arrossos aromàtics, com el Basmati, per la seva exquisida aroma, la textura lleugera i el seu inconfusible delicat gust que ens fa traslladar-nos a llocs exòtics. A més, és més baix en fibra i greixos que altres arrossos i molt fàcil de digerir.


Arròs amb verdures. Dos dels arrossos més versàtils són l'Extra, ja esmentat, i l'arròs Integral, però per aquesta recepta ens decantem per l’Integral. La particularitat d'aquesta varietat és que manté la closca de segó i amb ella tots els seus nutrients, d'aquí que presenti un gra de color més fosc, i un cop cuinat aporti una textura i uns matisos de sabor interessants. A més de fibra, l'arròs Integral conté minerals antioxidants i vitamines, que aporten energia. És ideal per a plats rics, sans i saborosos!
 

Arròs Montsià, el teu aliat a la cuina


Arròs Montsià és el millor arròs per cuinar perquè gran part dels nostres productes són DOP de categoria EXTRA. Utilitzant Arròs Montsià, els grans es couen igual i absorbeixen millor el sabor que altres arrossos. Així els teus plats quedaran saborosos i perfectes.


A més, a Arròs Montsià tenim una àmplia gamma d'arrossos perquè utilitzis cada varietat en la seva recepta corresponent. Podràs assaborir les paelles amb el nostre Arròs Montsià Extra, cuinar un bon caldós amb l'Arròs Montsià Bomba, descobrir Itàlia amb Arròs Montsià Carnaroli, preparar una amanida amb Arròs Montsià Llarg o Arròs Montsià Basmati o gaudir d'una dieta rica en fibra amb el nostre Arròs Montsià Integral. Descobreix tots els nostres productes i dóna-li gust a les teves receptes!

Ver artículos de otras categorías

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies