Si ets dels que quan ets al passadís d'arrossos del teu supermercat, no saps quin escollir perquè hi ha massa varietat ... No et preocupis! No tots els arrossos són iguals! T'expliquem quin arròs utilitzar en cada recepta i el perquè Arròs Montsià és el millor arròs per cuinar.
L'arròs és un aliment que sol estar sempre en els rebosts de les llars del nostre país i de tota la zona mediterrània. Aquest ingredient
té molta versatilitat, pot preparar-se com a plat principal o de guarnició. Però, existeix l'arròs perfecte per a tots els plats?
Varietats per a tots els gustos ... i receptes!
Hi ha més de 40.000 tipus d'arròs al món que a
porten energia, enforteixen el sistema immunològic i ajuden a el trànsit intestinal. Entre totes aquestes varietats, t'ensenyem quin arròs has d'utilitzar en les teves receptes preferides.
Paella. És un dels plats estrella de la
nostra gastronomia i una de les receptes amb arròs més cuinades. Per a la paella existeix una dualitat, la zona del Llevant
aposta per cuinar-la amb arròs Bomba, mentre que
altres zones són més partidàries de preparar-la amb arròs Extra. El
Bomba es caracteritza per la seva forma arrodonida i el seu color blanc perlat, juntament amb una
gran resistència a la cocció i capacitat d'absorció de líquids, mentre que
l'Extra és un arròs versàtil, de qualitat superior, i que a més
ofereix un bon rendiment en qualsevol recepta. Per a la paella, tu que prefereixes arròs Bomba o Extra?
Risotto. Viatjem fins a Itàlia! El risotto és un plat
d'arròs cremós que no s'ha de cuinar amb qualsevol varietat. Fer un risotto amb
arròs Carnaroli és la millor opció perquè es caracteritza per la seva
textura esponjosa i ferma, que aguanta la cocció mantenint la seva forma i el seu nucli sempre “a l dente". És un arròs de gran qualitat que a
bsorbeix bé els sabors, no es passa, queda homogeni, cremós i consistent. Tot i que el Carnaroli és la varietat més comuna per preparar risottos, també hi ha altres perfectas com l’Arborio.
Amanides. A l'estiu solem menjar moltes més amanides perquè són
lleugeres, saludables i completes. Per a les amanides d'arròs, podem utilitzar l'
arròs Llarg perquè té
consistència i sabor per si mateix. Una altra opció, és apostar pels
arrossos aromàtics, com el
Basmati, per la seva exquisida
aroma, la textura lleugera i el seu inconfusible delicat gust que ens fa traslladar-nos a llocs exòtics. A més, és
més baix en fibra i greixos que altres arrossos i molt fàcil de digerir.
Arròs amb verdures. Dos dels arrossos més versàtils són
l'Extra, ja esmentat, i
l'arròs Integral, però per aquesta recepta ens decantem per l’Integral. La particularitat d'aquesta varietat és que manté la
closca de segó i amb ella tots els seus nutrients, d'aquí que presenti un gra de color més fosc, i un cop cuinat aporti una textura i uns matisos de sabor interessants. A més de fibra, l'arròs Integral
conté minerals antioxidants i vitamines, que aporten energia. És ideal per a plats rics, sans i saborosos!
Arròs Montsià, el teu aliat a la cuina
Arròs Montsià és el
millor arròs per cuinar perquè gran part dels nostres
productes són DOP de categoria EXTRA. Utilitzant Arròs Montsià, els
grans es couen igual i absorbeixen millor el sabor que altres arrossos. Així els teus plats quedaran saborosos i perfectes.
A més, a Arròs Montsià
tenim una àmplia gamma d'arrossos perquè utilitzis cada varietat en la seva recepta corresponent. Podràs assaborir les paelles amb el nostre
Arròs Montsià Extra, cuinar un bon caldós amb l'
Arròs Montsià Bomba, descobrir Itàlia amb
Arròs Montsià Carnaroli, preparar una amanida amb
Arròs Montsià Llarg o
Arròs Montsià Basmati o gaudir d'una dieta rica en fibra amb el nostre
Arròs Montsià Integral. Descobreix tots els nostres productes i dóna-li gust a les teves receptes!