Arroz Montsià

Arancini



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    70 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern



Els arancini és un plat tradicional italià que ens pot recordar a les nostres croquetes. La principal diferència és que els arancini estan elaborats amb pa ratllat i farcits d'arròs i formatge, principalment mozzarella. És una recepta molt fàcil i deliciosa!


Ingredients

  • 200 g Arròs Montsià Carnaroli
  • 70 g Mantega
  • 100 ml Vi blanc
  • 750 ml Caldo de verdures o pollastre
  • Safrà
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 50 g Formatge parmesà ratllat
  • 50 g Mozzarella
  • Farina de blat
  • 1 Ou
  • Pa ratllat
  • Oli
  • 50 g Pernil salat
0/14 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Escalfar la mantega en una paella, fondre-la i afegir l'arròs.
  2. Remenem un parell de minuts per sofregir abans d'afegir el vi blanc. Coem a foc fort fins que s'evapori l'alcohol.
  3. Afegir el safrà i el brou en l'arròs a poc a poc i remoure mentre es cou a foc mitjà. D'aquesta manera, podem aconseguir l'alliberament de midó i la cremositat del risotto.
  4. Després de 18-20 minuts, l'arròs està llest. Retirar del foc, afegir la mantega restant, el formatge parmesà ratllat i assaonar.
  5. Amb les mans xopes d'aigua, agafar part del risotto i fer unes petites boles. Introduïm una mica de pernil i formatge al centre i les tanquem.
  6. Passem cada bola d'arròs per farina, ous batuts i pa ratllat.
  7. Fregir en oli calent i tapar l'olla fins que es daurin. Escorrem l'excés d'oli i ho servim.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies