Arroz Montsià

Recepta d'Arepes d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Les arepes d'arròs són el plat més típic de Veneçuela i és perfecte per acompanyar qualsevol plat. Prepara aquestes arepes i gaudeix d'un bon esmorzar, dinar o sopar!

Ingredients

  • 1 tassa Arròs Montsià Extra
  • 1 ou
  • 6 cullerades farina de blat de moro
  • 6 cullerades aigua
  • sucre
0/5 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Per fer la massa de l'arepa col·loca aigua en una tassa, afegeix un ou, sucre i bat-lo amb una forquilla.
  2. Després, esmicola l'arròs i agrega'l poc a poc juntament amb la farina per formar una massa homogènia.
  3. En una paella o planxa antiadherent, col·loca una mica d'oli i deixa-ho escalfar a foc lent. Mentrestant, modela la massa en forma d'arepa i escalfa-la en la paella uns 3 minuts, dona-li la volta i espera uns cinc minuts més.
  4. Si vols pots escalfar-la al forn perquè quedin una mica més torrades i es conservi la calor. I ... a punt per gaudir-les!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies