Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb llet



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Descobreix com es prepara l'autèntica recepta de l'arròs amb llet.

Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Extra
  • 750 ml de llet
  • 1 branca de canyella
  • 1 pell de llimona
  • 1 got d'aigua
  • 4 cullerades de sucre
0/6 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

  1. Posa en remull l'arròs amb l'aigua aproximadament uns 10 minuts.
  2. Un cop transcorregut aquest temps, afegeix la llet, la canyella, la pell de llimona i el sucre.
  3. Cou la barreja a foc lent i a partir de l'ebullició deixa-ho 16-18 minuts i remou de tant en tant. (És molt important que el foc sigui lent).
  4. Un cop aconsegueixis el punt ideal , entre la tendresa del gra, la reducció de llet i la humitat,, retira-ho del foc..
  5. Adorna’l al teu gust, per exemple, empolvorant-hi una mica de canyella en pols. També pots provar amb llesques de poma, o coco, agregar mel, o ametlles ... dóna-li el teu toc!.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies