Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb costella, pollastre i xiitakes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    50 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Primavera

especificaciones arroz monstia Vitamines
Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb la Mireia Carbó us porta aquest exquisit arròs amb costella, pollastre i xiitakes.

Ingredients

  • 400 g d’Arròs Montsià Bomba
  • 500 g costella de porc
  • 1 pit de pollastre
  • 8 xiitakes secs
  • 1800 ml brou de carn o pollastre
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets madurs
  • oli d’oliva
  • sal i pebre
0/12 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1. En primer lloc posar en remull els bolets.
  2. Salpebrar la costella i daurar-la en una cassola gran amb un raig d'oli d'oliva generós.
  3. Tallar a daus petits el pebrot, la ceba, la pastanaga i l'all i saltar a la cassola afegint primer la ceba i l'all i uns minuts després el pebrot i la pastanaga.
  4. Quan tot estigui ben cuit afegir els tomàquets ratllats i deixar-ho coure uns minuts més.
  5. Tallar el pollastre a daus. Afegir el pollastre salpebrat i daurar-lo amb el sofregit. Incorporar els bolets laminats i reservar l'aigua del remull.
  6. Afegir el brou a la cassola, juntament amb l'aigua que s'ha utilitzat per remullar els bolets, i deixar que s'escalfi i bulli durant uns 5 minuts.
  7. Passar tot el sofregit amb la costella, el pollastre i els bolets a una paella.
  8. Incorporar l'arròs i coure durant uns 18 minuts aproximadament.
  9. Rectificar de sal i el pebre. Deixar reposar 5 minuts i servir. 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies