Arroz Montsià

Recepta d'Arròs de cabidela



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    6

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Avui viatgem fins a Portugal! Des d’Arròs Montsià us ensenyem a preparar un dels plats més coneguts del nostre país veí: l’arròs de cabidela. Es tracta d'un plat molt complet elaborat amb arròs, pollastre i tomàquet triturat.

Ingredients

  • 500 g Arròs Montsià Extra
  • 1 pollastre trossejat
  • 2 cebes
  • 1 gra d'all
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • aigua
  • 1 manat de julivert
  • 1 branqueta de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • 3 cullerades de tomàquet triturat
  • 1 / 2 tassa de vinagre
  • sal
  • pebre negre mòlt
0/13 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Pelarem i picarem les cebes, el julivert i la branqueta de farigola.
  2. En una cassola de fang amb oli d'oliva, afegirem el pollastre trossejat, la ceba, el gra d'all, pelat i aixafat, el julivert, les fulles de llorer, la farigola i el salpebrem tot, deixant-ho coure, a foc suau, amb la cassola tapada, afegint-li una mica d'aigua mineral, durant 30 minuts.
  3. Quan arrenqui el bull, afegirem l'arròs, deixant-ho coure, a foc suau, durant 17 minuts.
  4. Hi afegirem el vinagre i les 3 cullerades de tomàquet triturat, remenant bé.
  5. Quan arrenqui de nou el bull, retirarem la cassola del foc i la deixarem reposar, tapat, un parell de minuts. I a servir!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies