Arroz Montsià

Recepta d'Arròs a la jardinera



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Et presentem la recepta de l'arròs a la jardinera, un dels àpats peruans més deliciosos i fàcils de preparar.

Ingredients

  • 400 gr. Arròs Montsià Extra
  • 1 ceba
  • Blat de moro dolç
  • 150 gr. pèsols
  • 1 tomàquet
  • 1 pastanaga
  • 1 cullerada de safrà
  • 1 all
  • Brou de verdures
  • 1 pebrot groc
  • 1 l d'aigua
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
0/14 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. En una olla posem l'aigua a escalfar i hi afegim el brou de verdures. Quan bulli apaguem el foc i ho reservem.
  2. Afegeix una mica d'oli i sofregeix la ceba, all, tomàquet i el pebrot durant tres minuts. A continuació afegeix l'arròs sense el brou i sofregeix un altre minut.
  3. Incorpora dues cullerades de tomàquet natural, el brou de verdures i una mica de safrà mòlt. Cuinem l'arròs a foc mitjà durant 15 minuts.
  4. Transcorreguts deu minuts de cocció, afegeix els pèsols. Esperem que finalitzi els 5 minuts restants de la cocció.
    Apaga el foc, afegeix ara les tres cullerades de blat de moro, i tapa l'olla o recipient amb una tapa. Deixa reposar 5 minuts.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies