Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb anguila



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



L'anguila és un producte de temporada idoni per reduir el colesterol, ja que és rica en àcids grassos Omega 3, vitamina D i vitamina A. Aprofitant els beneficis de l'anguila, volem ensenyar-vos a cuinar un plat que combina dos dels productes de proximitat del Delta de l'Ebre: l'arròs i l'anguila.


Ingredients

  • 200 gr d'Arròs Montsià Bomba
  • 500 gr d'anguila fresca
  • 10 musclos
  • 1/2 litre de brou de peix
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • oli d'oliva
  • sal
0/8 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer confitem l'anguila fresca en rodanxes al forn durant 20 minuts a 110º.
  2. Després, en una cassola afegim la ceba i el tomàquet picats. Afegim una mica de sal al gust.
  3. Netegem els musclos i els posem a coure en una cassola amb una mica d'aigua i una mica de sal fins que s'obrin.
  4. Tot seguit , incorporem l'arròs i ho sofregim durant uns minuts.
  5. Afegim el brou de peix i ho deixem coure a foc mitjà durant uns 15 minuts.
  6. Afegim l'anguila confitada i la coem al costat del arròs uns 5 minuts més.
  7. Finalment, tirem un rajolí d'oli d'oliva i un pessic més de sal.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies