Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb bacallà, cansalada i moniato - Recepta d'aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    35 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern

especificaciones arroz monstia Vitamines
Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb la Mireia Carbó us porta aquest original arròs amb bacallà, cansalada i moniato.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Bomba
  • 250 g de bacallà
  • 50 g de cansalada
  • 1200 ml de brou de peix
  • 1 pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 moniato petit
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 2 cullerades de tomàquet fregit casolà
  • safrà
  • oli d’oliva
  • sal i pebre
0/13 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Tallar la cansalada a daus i rostir en una cassola amb un raig d’oli. Retirar la cansalada i afegir el bacallà a la mateixa cassola que l'hem rostit. Volta i volta i retirar.
  2. Tallar a daus petits els pebrots, la ceba i l’all i saltar-los a la cassola afegint: primer la ceba i l’all, uns minuts després els pebrots i per últim, uns 10 minuts després el moniato tallat a daus.
  3. Afegir la  salsa de tomàquet i deixar-ho coure uns minuts més.
  4. Incorporar l’Arròs Montsià Bomba i sofregir-lo bé amb la resta dels ingredients.
  5. En una altra olla, escalfar el brou de peix amb el safrà. Parar el foc quan comenci a bullir.
  6. Un cop escalfat el brou, serà el moment d’incorporar-lo a poc a poc a l’arròs que tenim sofregit. Afegir el bacallà i la cansalada i deixar-ho coure a foc alegre durant uns 18 minuts.
  7. Rectificar de  sal i el pebre. Deixar-ho reposar 5 minuts i servir.
 
 
 
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies