Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb ceba caramel·litzada



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    15 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Després d'un Nadal intens, arriba la pujada de gener ... Però no et preocupis! Et portem una recepta d'arròs amb ceba caramel·litzada que és sana, barata, fàcil i molt deliciosa perquè puguis endur a la feina.


Ingredients

  • 500 g d'Arròs Montsià Llarg
  • 3 cebes grans
  • 30 g de mantega
  • 37.5 g de sucre morè
  • 6.25 cl de vi blanc
  • sal
  • pebre
0/7 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer, cou l'arròs i assaona'l amb una mica de sal i una de pebre.
  2. Talla la ceba a rodanxes primes.
  3. Després, fon la mantega en una paella i afegeix la ceba.
  4. Fregeix lleugerament la ceba, afegeix-li una mica de sucre morè i cuina a foc lent.
  5. Tot seguit , afegeix 1/3 de vi blanc i bulla'l fins que s'evapori.
  6. Serveix l'arròs i a sobre col·loca la ceba caramel·litzada.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies