Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb espinacs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    35 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Aprofitant que ara és la temporada dels espinacs, avui us proposem un arròs amb aquestes verdures, fonts de magnesi. Un plat fàcil i exquisit!


Ingredients

  • 300 g d'Arròs Montsià Extra
  • 200 g d'espinacs
  • 1 ceba
  • sal
  • oli d'oliva verge
  • 3 gots de brou de verdures
0/6 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. En una paella amb una mica d'oli d'oliva, preparem els espinacs i daurem la ceba tendra.
  2. Tot seguit , tirem una mica de sal i quan les verdures estiguin a punt, afegim l'arròs i ho barregem tot
  3. Remenem per barrejar bé tots els sabors i afegim tres o quatre gots de brou de verdures.
  4. Afegim una mica més de sal i deixem cuinar l'arròs amb el brou. Primer a foc fort fins que comenci a bullir el brou i després baixem a foc mitjà.
  5. Quan s'absorbeixi tot el brou, comprovem si l'arròs està al punt i ho deixem reposar.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies