Arroz Montsià

Recepta d'Arròs amb gambetes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



L'arròs amb gambetes és un dels plats més complets per a aquest Nadal. És un arròs molt fàcil i ràpid de fer. Descobreix amb nosaltres aquesta recepta i deixa els teus comensals amb la boca oberta!


Ingredients

  • 350 g d'Arròs Montsià Extra
  • 1 ceba gran
  • 4 grans d'all
  • 2 tomàquets
  • 1 pebrot verd
  • 250 grams de gambetes
  • oli d'oliva verge extra
  • ½ copa de vi blanc
  • sal
  • pebre mòlt
0/10 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Trossegem la ceba, pebrot, all i tomàquet i el posem a la cassola juntament amb l'oli d'oliva verge extra. El sofregit el farem lentament. Quan estigui llest, el triturem bé i el tornem a posar a la cassola.
  2. Mentre s'elabora el sofregit, pelem les gambetes i col·loquem els caps i closques en una cassola. Afegim un raig d'oli d'oliva verge extra i portem a el foc.
  3. Tot seguit , saltegem els caps i closques uns minuts i afegim el vi fins que s'evapori. Ho cobrim amb aigua i deixem que bulli.
  4. Afegim l'arròs al sofregit i ho remenem tot, afegim el brou de les restes de les gambetes i ho deixem coure tot durant 18 minuts.
  5. Quan l'arròs estigui tendre, afegim les gambetes i els deixem que reposin uns 5 minuts perquè es cuinin ... llest!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies