Arroz Montsià

Recepta d'Arròs caldós amb bacallà



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Aquest mes de maig us portem una recepta d'arròs caldós amb bacallà. El bacallà és un peix blanc, pel que té baix contingut gras i gran quantitat de vitamines.


Ingredients

  • 300 gr d'Arròs Montsià Bomba
  • 1.5 l de fumet de bacallà
  • 2 cebes
  • 1 gra d'all
  • 6 tomàquets
  • 20 ml d'oli d'oliva
0/6 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer tallem les cebes i els alls a daus.
  2. Tot seguit , ratllem els tomàquets, traiem les llavors i rebutgem la pell.
  3. Per elaborar el sofregit, afegim la ceba i els alls en una olla i els coem durant 10 minuts a foc mitjà.
  4. Afegim els tomàquets ratllats i coem tot durant 15 minuts més.
  5. Sofregim l'arròs dos minuts, afegim el fumet de bacallà i ho coem durant 15 minuts.
  6. Finalment afegim el bacallà i deixem coure juntament amb l'arròs i el sofregit durant 3 minuts.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies