Arroz Montsià

Recepta d'Arròs caldós de rap i gambes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Arròs Montsià juntament amb Amanda Laporte us portem aquesta deliciosa recepta d'arròs caldós de rap i gambes. Esperem que us agradi!

Ingredients

  • 300 g d'Arròs Montsià Bomba
  • 12 gambes
  • 450 g de cua de rap
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • ½ got de brandi
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 tija d'api
  • 2 tomàquets
  • 1 l de brou vegetal o fumet de peix
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • pebre
  • sal
0/14 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

  1. Talla el rap en daus. Renta les gambes, asseca i enrosseix en una paella amb l'oli i els alls picats durant 2 minuts, donant-los la volta a mitja cocció.
  2. Rega les gambes amb el conyac i flamejales. Traieu-les i reserveu-les. En el mateix oli, enrosseix els daus de rap durant 2-3 minuts. Salpebre'ls i reserva'ls.
  3. Pela la ceba, l'api i la pastanaga, pica'ls i ofega'ls a foc molt lent en una cassola amb l'oli i la fulla de llorer durant 5 minuts.
  4. Afegeix el tomàquet ratllat, salpebra i prossegueix la cocció durant 10 minuts més remenant sovint fins a obtenir un sofregit ben confitat. Calenta el caldo.
  5. Incorpora l'arròs a la cassola, ofega-ho uns minuts al sofregit fins que comenci a posar-se transparent i rega'l amb el brou bullint. Porta a ebullició i cou durant 16 minuts. A mitja cocció, afegeix les gambes, els daus de rap i una mica de sal i pebre. Serveix de seguida.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies