Arroz Montsià

Recepta d'ARRÒS CASIMIR, EL POLLASTRE AL CURRI SUÍS



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    0

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Basmati



Avui us portem una recepta molt típica de Suïssa, l'arròs Casimir, una versió de l'arròs amb salsa de curri i fruita. Un plat saborós, diferent i molt fàcil de cuinar!


Ingredients

  • 350 g d'Arròs Montsià Basmati
  • 450 g de pit de pollastre
  • 1 ceba
  • 300 g de pinya natural
  • 2 plàtans
  • 3 cullerades de curri
  • 1 cullerada de farina de blat 1 grapat de panses
  • 250 ml de brou de pollastre o de verdures
  • 200 ml de nata líquida per cuinar
  • Oli d'oliva verge extra o oli de gira-sol
  • Pebre negre molt
  • Sal
0/12 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1. Talleu el pollastre en trossets petits. Salpebreu-lo i barregeu-lo amb una cullerada de curri.
  2. Escalfeu una mica d'oli en una paella àmplia i daureu-hi la carn uns minuts. Retireu-la a un plat i reserveu-la. 
  3. Per coure l'Arròs Montsià Basmati, utilitzem una cassola i posem un parell de cullerades d'oli al fons, escalfant-ho a foc mitjà durant 15 minuts.
  4. Piqueu la ceba fina i escalfeu-la amb una mica de sal a la mateixa paella.
  5. Afegiu-hi la resta del curri i les panses, i cuineu-ho un minut. Afegiu-hi la farina i remeneu ràpidament per integrar-la.
  6. Tireu-hi el brou i cuineu-ho uns 5 minuts o fins que comenci a espessir-se. Poseu el pollastre a la paella i tireu-hi la nata.
  7. Salpebreu-ho i remeneu per integrar-ho tot bé. Cuineu-ho tot a foc lent uns 10 minuts fins que la salsa s’espesseixi. Corregiu el nivell de líquid al gust.
  8. A part, daureu amb una mica d'oli o mantega, el plàtan i la pinya i afegiu-ho a l’arròs.
  9. Ja ho podeu servir!

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies