Arroz Montsià

Recepta d'Arròs, col i fesols



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    120 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Amb l'arribada de l'hivern sempre ve de gust un bon plat calent i consistent, per això et proposem un dels plats estrella de la gastronomia de Delta de l'Ebre: arròs, col i fesols.


Ingredients

  • 300 gr. Arròs Montsià Bomba
  • 1 tros de carn de vedella
  • 200 gr. de mongetes
  • 1 tros de cansalada
  • 1 col mitjana
  • 2 pastanagues
  • 1 fulla d'api
  • ceba
  • tomàquet
  • oli
  • sal i safrà
0/11 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer, en una olla amb aigua freda posarem tota la carn i els fesols, que la nit anterior haurem deixat en remull.
  2. Després, per donar més gust del brou, afegim un parell de pastanagues i un full d'api i ho deixem coure durant unes dues hores.
  3. Tot seguit , prepararem un sofregit amb una mica de ceba i tomàquet i afegim la col trossejada.
  4. Finalment, incorporem el sofregit a l'olla de l'brou, tirem l'arròs, afegim el safrà i ho deixem coure tot durant uns 17 minuts. Rectifiquem la sal i emplatem.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies