Arroz Montsià

Recepta d'Arròs gourmet amb ànec



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Gaudeix aquest Nadal de l'arròs amb ànec, una deliciosa recepta amb ingredients de la terra.

Ingredients

  • 300 g d'Arròs Montsià Bomba
  • 1.2 l brou de pollastre
  • 1 magret d'ànec
  • 2 cullerades de sofregit
  • julivert fresc
  • pebre negre
  • oli
  • sal
0/8 Ingredients
0/8 Instruccions

Instruccions

  1. Retira la pell de magret amb ajuda d'un ganivet i talla la carn a daus mitjans i la pell en diversos trossos.
  2. Després, posa una cassola profunda, a foc fort amb unes gotes d'oli.
  3. Quan estigui a alta temperatura afegeix el magret trossejat.
  4. Tot seguit , retira la carn, baixa el foc al mínim i afegeix la pell a trossos.
  5. Sofregeix l'arròs en aquest oli d'ànec durant dos minuts, afegeix el sofregit i ofega'l un minut més.
  6. Afegeix el brou calent i puja a foc mitjà-alt. Remou freqüentment perquè no s'enganxi. Cuina'l durant 15 minuts.
  7. Més tard, afegeix la carn. Deixa-la que bulli 2 minuts més.
  8. Empolvora pebre negre acabat de moldre, posteriorment, escampa el julivert finament picat.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies