Arroz Montsià

Recepta d'Arròs integral amb salmó i salsa teriyaki



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Integral

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Tornem amb una nova recepta d'Arròs Montsià i Amanda Laporte: Arròs integral amb salmó i salsa teriyaki. Us animeu a preparar-la?

Ingredients

  • 250 g d'Arròs Montsià Integral
  • 600 g de salmó fresc
  • 120 ml de salsa de soja
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 50 g de sucre blanc
  • 1/2 culleradeta d'all en pols
  • 1/2 culleradeta de gingebre en pols
  • ½ llima
  • 2 cullerades d'aigua freda
  • 2 branquetes de julivert o coriandre
  • 1 culleradeta de ají mòlt
  • 2 cullerades de vinagre d'arròs (o vinagre de vi blanc)
0/12 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Deixar en remull l'arròs en aigua (3 vegades el volum de l'arròs) a la cassola de cocció. Després del repòs, afegir ½ culleradeta de sal i coure durant 30 minuts a foc suau.
  2. Per a la salsa teriyaki: Introduir tots els ingredients de la salsa en un bol i batre amb unes varetes. Escalfar al foc i seguir remenant fins que espesseixi. Reservar.
  3. Tallar el salmó a daus i clava'ls en bastons fusta. Marcar sobre una planxa o paella antiadherent uns segons per cada costat i anar girant.
  4. Servir l'arròs en 4 forats, pintar les broquetes amb la salsa teriyaki i disposar-les a sobre. Acabar amb una mica de suc de llima, pebroter mòlt i julivert o coriandre picats. Servir amb més salsa a part.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies