Arroz Montsià

Recepta d'Arròs negre



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    20 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Prepara aquesta senzilla recepta d'arròs negre utilitzant l'Extra d'Arròs Montsià i sorprèn als teus comensals amb un plat saborós preparat a l'estil de Delta.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Extra
  • 4 sípies
  • 1 pebrot
  • 1 ceba
  • 5 tomàquets
  • 2 dl. d'oli
  • 3 grans d'all
  • 12 cues de gamba
  • 8 cloïsses
  • 1 l de brou de peix
  • sal
0/11 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

  1. Neteja i talla a daus la sípia i separa les bosses de la tinta.
  2. Talla a daus els pebrots i reserva-tot.
  3. Prepara una picada d'alls i rebenta les bosses de tinta barrejant-la amb els alls.
  4. Posa la paella a foc viu amb l'oli i quan estigui ben calent, tira la ceba tallada molt fina.
  5. En el moment que es vegi enrossida, afegeix el pebrot i la sípia.
  6. Més tard, afegeix els tomàquets tallats molt fins i fes un cassó de brou de peix al sofregit
  7. Quan el sofregit estigui fet, tira l'arròs i remou durant un parell de minuts.
  8. Tot seguit , aboca el brou afegint la sal, la picada d'alls amb la tinta, les cues de gamba i les cloïsses.
    Deixa coure l'arròs a foc fort, removent durant 10 minuts.
  9. Posteriorment, baixa el foc, espera 5-6 minuts i ja estarà a punt per servir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies