Arroz Montsià

Recepta d'Arròs pilaf



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


L'arròs pilaf és un plat típic de la cuina índia i d'altres regions com Turquia. Aquesta recepta és un arròs aromàtic amb espècies que es pot combinar amb carn de pollastre i vegetals.


Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Llarg
  • 900 ml de brou de pollastre
  • 1 pastanaga
  • ½ ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de gingebre
  • 60 g de panses
  • 60 g d'ametlles
  • sal
  • safrà
  • oli
0/11 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer ratllem la pastanaga, el gingebre i tallem la ceba i les dents d'all.
  2. Després, en una olla a foc mitjà afegim l'oli. Ho deixem escalfar i sofregim durant dos minuts les verdures juntament amb el gingebre.
  3. Afegim l'arròs, ho remenem, baixem el foc i deixem dos minuts perquè es sofregeixi.
  4. Tot seguit , afegim el brou de pollastre, el safrà, el curri, el julivert i corregim la sal i pebre. Afegim les ametlles i les panses i ho deixem cuinar durant 15 minuts a foc mitjà.
  5. Per acabar, esprem la llimona, aboca el suc a la cassola i apaga el foc. Deixa l'arròs reposar durant cinc minuts i serveix-l'ho.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies