Arroz Montsià

Recepta de Carxofes farcides d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Integral

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Aprofita l'època de carxofes i prepara aquesta recepta completa i saludable. Descobreix com preparar carxofes farcides d'arròs!

Ingredients

  • 150 g d'Arròs Montsià Integral
  • 8 carxofes
  • 1 ceba
  • 100 g de pèsols
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de canyella mòlta
  • 1 culleradeta de pebre
  • sal
  • menta fresca
0/9 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

  1. Primer pela i talla la ceba a daus petits, després escalfa l'oli d'oliva en una paella i incorpora la ceba picada per ofegar-la fins que comenci a transparentar.
  2. Incorpora l'arròs i la sal i cuina'l durant uns dos minuts. Mentrestant, pica la menta fresca i afegeix totes les espècies a la paella, així com també els pèsols. Després, aboca uns 400 ml d'aigua i remena-ho durant uns 4 minuts.
  3. Tot seguit , talla les tiges de les carxofes i la part superior. Hauràs de calcular el lloc necessari per poder incorporar l'arròs.
  4. Retira el centre de les carxofes, pica'l i incorpora'l a la barreja d'arròs. Després, retira aquesta aigua, guarda-la i omple cada carxofa amb l'arròs.
  5. Col·loca les carxofes en una olla i aboca l'aigua de cocció de l'arròs que havies reservat fins a cobrir uns tres o quatre dits de les carxofes i cuina a foc lent durant entre 40 i 50 minuts.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies