Arroz Montsià

Recepta de Croqueta d'arròs i formatge



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    60 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Les croquetes són un dels plats més tradicionals que tenim a la nostra gastronomia. Hi ha una gran varietat de croquetes ¿però has provat les d'arròs i formatge? Avui et portem aquesta recepta que t'encantarà!


Ingredients

  • 500 g d'Arròs Montsià Bomba
  • mitja ceba
  • 25 g de mantega
  • un rajolí d'oli d'oliva
  • 100 g de mozzarella a daus
  • 100 g de formatge ratllat
  • sal
  • nou moscada
  • pebre
  • 2 ous batuts
  • pa ratllat
  • oli per fregir
0/12 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

  1. Primer de tot, en una paella gran ofeguem en oli la ceba picada i la cuinem a foc lent perquè es poche a poc a poc.
  2. Un cop la ceba estigui tendra, afegim l'arròs i el saltegem 1 minut.
  3. Després cobrim amb aigua la paella, salpebrem i cuinem l'arròs durant uns 18 minuts perquè estigui al punt.
  4. Tot seguit , retirem l'arròs del foc, incorporem la mantega, la nou moscada i el formatge ratllat per després deixar-ho refredar a temperatura ambient.
  5. Quan estigui el farcit ja refredat, formem les croquetes. Al centre de cada croqueta posarem un tros de mozzarella i ho banyem tot amb l'arrebossat, format amb farina, ou batut i pa ratllat.
  6. Deixem la massa de les croquetes en fred perquè es compactin.
  7. Finalment, fregim les croquetes en oli calent i les servim al moment perquè el formatge estigui fos a l'interior.     

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies