Arroz Montsià

Recepta de Delta Poké Bowl amb bacallà i castanyes



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Sense gluten
Aprofitament


Delta Poké Bowl de bacallà i castanyes sobre una base d'Arròs Montsià Bomba és un plat molt equilibrat i desitjable.

Es caracteritza per tenir un alt contingut en vitamina A, vitamina C i B6, que contribueixen al funcionament normal de sistema immunitari. És ideal per reposar l'aportació de proteïnes i d'energia gràcies a la composició que té en hidrats de carboni i greixos saludables.


Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Bomba
  • 1 moniato
  • alvocat
  • 2 lloms de bacallà
  • 4 raves
  • 100 ml oli d'oliva verge extra
  • 8 castanyes
  • 2 carxofes
  • romaní fresc
  • 50 ml vinagre d'arròs (pots utilitzar vinagre de poma)
  • 40 g edamames
0/11 Ingredients
0/9 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l'Arròs Montsià Bomba amb aigua i sal durant uns 15-16 minuts. Refredar i reservar.
  2. Escalfar aigua en un cassó petit per coure els edamames durant uns 4 o 5 minuts. Escórrer i deixar refredar.
  3. Rentar el moniato i posar-lo en un plat amb una mica d'aigua a la base. Tapem i programem al microones a màxima potència durant uns 8-10 minuts.
  4. Després punxar i comprovar que sigui tendre. Deixar refredar. Pelar i tallar a daus i passar-los per la paella perquè agafin color.
  5. Tallar els raves a rodanxes fines i l'alvocat en forma de ventall.
  6. Coure el bacallà al vapor i un cop cuit repartir amb molta cura, doncs és molt delicat. Aprofitar també per coure les carxofes al vapor.
  7. Per preparar la vinagreta de castanyes: Fer una creu profunda a la pell de les castanyes i coure-les en el foc, al forn o al microones (3-6 minuts a màxima potència). Pelar i reservar.
  8. Dins el got de la batedora elèctrica, triturar les castanyes amb l'oli d'oliva, el vinagre d'arròs i una mica de sal i romaní fresc.
  9. Col·locar al fons del bol l'Arròs Montsià i a sobre anar disposant de forma harmònica les preparacions anteriors. Condimentar amb una mica de vinagreta, un pessic de romaní fresc picat i llest per gaudir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies