Arroz Montsià

Delta Poké Bowl de xiitakes, llagostins i vinagreta d'all, gingebre i soja



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern

especificaciones arroz monstia Vitamines
especificaciones arroz monstia Sense gluten
especificaciones arroz monstia Proteïnes


És una recepta que conté també un alt contingut en vitamina B12, que contribueix al metabolisme del rendiment energètic normal.

Aquest Delta Poké Bowl té un alt contingut en proteïnes, la qual cosa resulta fenomenal menjar-uns minuts després d'haver realitzat exercici físic. D'aquesta manera s'aprofita la finestra metabòlica, que és quan el cos és més receptiu a l'assimilació dels nutrients.

Ingredients

  • 200 g d'Arròs Montsià Bomba
  • ¼ col
  • 16 xiitakes frescos
  • 1 cogombre petit
  • 20 gambes llagostes o llagostins
  • Sèsam
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • 2 grans d'alls
  • 1 culleradeta gingebre fresc
  • 1 llima
  • 4 cullerades de salsa de soja*
0/12 Ingredients
0/7 Instruccions

Instruccions

 
  1. Coure l'Arròs Montsià Bomba amb aigua i una mica de sal durant uns 15-16 minuts. Escórrer, refredar i reservar.
  2. Escalfar aigua en una olla amb una mica de sal. Tallar la col en juliana ben fina i quan l'aigua bulli l'escaldarem durant 2 minuts. Escórrer i reservar.
  3. Netejar i tallar els xiitakes en làmines. Saltar-los en una paella gran amb una mica d'oli i quan hagin deixat anar l'aigua afegir 3 cullerades de salsa de soja. Reduir i evaporar. Reservar.
  4. Rentar el cogombre i sense pelar-lo tallar-lo al biaix, a rodanxes ben fines per després tallar-les a bastonets. Barrejar el cogombre amb una mica de sèsam. Reservar.
  5. Pelar les gambes intentant deixar la cua. Obrir-per la panxa i treure el filet negre de l'esquena. Coure a el vapor durant 2 minuts. Reservar.
  6. Per a la salsa, salteu en una paella petita els dos alls picats amb un raig d'oli d'oliva verge extra. Quan els alls intentin agafar color, afegir el gingebre pelat i ratllat, la salsa de soja i la ratlladura i el suc de la llimona. Coure 1 minut i reservar.
  7. Per al muntatge del Delta Poké Bowl: En el fons del bol col·locar l'arròs i a sobre anar disposant de forma harmònica les preparacions anteriors.
     
* La majoria de salses de soja contenen gluten, comprovar l'etiquetatge per assegurar-se que no en conté.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies