Arroz Montsià

Jambalaia



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    50 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern



La jambalaia és una recepta meridional originària de Louisiana però amb influència de espanyola i francesa.

Tant la tradició criolla com la cajún han creat una barreja europea, indígena i caribenya amb influència africana. El seu característic gust potent i picant, no és apte per a tots els paladars. T'atreveixes a provar la jambalaia?

Ingredients

  • 300 g Arròs Montsià Bomba
  • ½ ceba
  • 2 grans all
  • 50 g pebrot verd
  • 50 g pebrot vermell
  • 50 g api
  • 250 g tomàquet natural ratllat
  • 250 g pit de pollastre
  • 200 g de andouille (xoriço picant)
  • 300 g gambes
  • 700 ml brou de pollastre i verdures
  • 3 culleradetes de pebre vermell
  • 1 culleradeta de ceba en pols
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 culleradeta d'orenga
  • 1 culleradeta d'alfàbrega
  • ½ culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • ½ culleradeta de pebre de caiena
  • oli d'oliva i sal
0/20 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Tallar totes les verdures a daus. Pelar i pressionar els alls i posar oli d'oliva en una cassola, afegir ceba i all, i saltejar a foc mitjà durant uns 5 minuts.
  2. Afegir els pebrots verds, vermells i api i deixar reposar 10 minuts fins que les verdures estiguin ben cuites.
  3. Afegir el pollastre tallat, cuinar uns minuts i després incorporar les espècies i el tomàquet. Afegir l’Arròs Montsià Bomba per sofregir i barrejar-ho amb la resta d'ingredients.
  4. Incorporar les salsitxes, el brou i gambes. Cuinar durant 18 minuts fins que l'arròs estigui tendre i absorbeixi el brou.
  5. Retirar la cassola i deixar reposar 2 minuts.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies