Arroz Montsià

Paella de marisc



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Ara que molts us en aneu de vacances, Arròs Montsià, juntament amb Amanda Laporte, us porta aquesta deliciosa recepta de paella de marisc. 

Ingredients

  • 300 g d'Arròs Montsià Bomba
  • 6 escamarlans frescos
  • 6 gambes
  • 300 g de musclos
  • 300 g de cloïsses
  • 1 sèpia
  • 1 tassa de pèsols congelats
  • 1 tomàquet vermell ratllat
  • farigola
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all picat
  • 3-4 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • 1.2 litre de peix
  • llorer
  • pebre
0/17 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

 
  1. Obrir els musclos al vapor, eliminar una de les valves i reservar. En una cassola gran o paella, daurar els escamarlans i les gambes amb l'oli uns 5 minuts. Retirar-les amb una escumadora i reservar.
  2. A la cassola, sofregir la sèpia, afegir l'all i la ceba i daurar 3-4 minuts. Afegir el tomàquet i sofregir 3 minuts més. Afegir el manat d'herbes, el pebre vermell i el brou, deixar coure 10 minuts. Retirar el manat.
  3. Incorporar l'arròs formant una creu i sala-ho. Coure a foc mitjà durant 12-14 minuts. Quan faltin 5 minuts afegir els pèsols i les cloïsses. Després els musclos, les gambes i els escamarlans.
  4. Deixar reposar 3-4 minuts tapat i servir.
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies